
Etoba Ekspress’in ortaklarından Mert Özcan,”işletme açmak kolay.Bunu yürütmek zordur.Biz,Kalite ve hijyene önem veriyoruz.Fast Food yiyeceklerin zararlı olduğu yolunda yanlış inanışlar var.Biz,zararlı olmayan et ve tavuk ürünlerinden oluşan gıdaları satıyoruz.”diyor.
BURAYA 2017’DE “MERHABA “DEDİK.
Etoba Express’in ortaklarından Mert Özcan’ın bu firmayla yolu 2014 yılında kesismiş.2017’de ise yeni açılan bu şubede işe “merhaba” demiş.Temmuz ayında da Ferdi Sandıkçı ile devir alarak çalışmaya başlamışlar.
PROFESYONEL VE OKULLU MUTFAKÇI
Mert Özcan, Tekirdağ Otelcilik ve Turizm Lisesi’nin”Mutfak Bölümü”nden mezun olmuş.Aslında okula ayak basar basmaz profesyonelliğe ilk adımlarını atmış.Kendisini burada iyi yetiştirmiş.
HİJYEN VE KALİTE
Özcan,köfte ve hamburger çeşitleri ile et ve tavuk ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Diğer işletmelerden farklarını ise “biz,hijyene ve kaliteye önem veriyoruz.”diyerek açıklıyor.
ÖĞRENCİ VE ÇALIŞANLAR ÇOĞUNLUKTA…
Sattıkları tüm ürünlerin arkasında durduklarının özellikle altını çizen Özcan,”Müşterilerimiz için ekip olarak elimizden gelen her fedakarlığı yaparız.Karşılıklı memnuniyet çok önemli.Müşteri profilimize gelince öğrenci ve çalışan grupları sayabiliriz .ama tüm Tekirdağ bizim çalışma alanımızda yer alıyor.”
İşletme açmanın kolay,ancak devamlılığın zor olduğuna da vurgu yapan Özcan,”bir heyecanla açılıyorlar. Sonra kapanıyorlar. Nihai hedefimiz,işletmemizi daha ileriye taşımaktır.”dedi. Habertrak/Gülçin Kıyıcı