Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. Yılı, Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen tören ile kutlandı.
Törene; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, 95’inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Malkara Cumhuriyet Savcısı İbrahim Gürbüz, Malkara İlçe Jandarma Komutanı İsmail Erdoğan, Malkara İlçe Emniyet Müdürü İsa Karasu, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner,Ahmet Nazif Balcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış, Siyasi Parti Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, okul müdürleri, dernek başkanları, gaziler,muhtarlar, basın mensupları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtına sunulması, saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunulmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi.
Devam eden program akabinde Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi öğrencileriMerve Minel BilginBandırma Vapuru, Ceren Ataş Dağ Başını Duman Almışadlı şiirleri, Umut Peri Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinive İnanç Arslan ise Gençliğin Ata’ya Cevabı’nı okudu.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen sportif ve kültürel yarışmalarda derece alan öğrencilere ödülleri;Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, 95’inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Malkara Cumhuriyet Savcısı İbrahim Gürbüz,Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış ve Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraçtafındantakdim edildi.
Ödül takdimlerininardından Malkara İlçe Spor Merkezi öğrencilerinin Taekwondo gösterileri veHalk Eğitim Merkezi ile Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibinin folklor gösterisinin ardından tören son buldu. Haber Merkezi