Sualtı temizlik çalışması yapıldı

Yayınlama: 06.06.2022 12:45
A+
A-

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile Çevre Haftası dolayısıyla deniz temizliğine dikkat çekmek üzere sualtı temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi birimine bağlı 3 dalgıç ve bir botun da katıldığı çalışmada Rumeli İskelesi çevresinde deniz dibi temizliği yapıldı.

Yaklaşık 2 saat süren çalışmada denizden otomobil lastiği, tahta parçaları, cam şişeler, metal teller, demir parçaları, plastik atıklar ve denizi kirleten çok sayıda yabancı madde çıkarıldı.

Denizden çıkarılan atıklar 5 Haziran Pazar Günü, Dünya Çevre Günü kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte Rumeli İskelesinde sergilenerek deniz kirliliğine dikkat çekilecek. Haber Merkezi

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi