Strip karşılığı hastabaşı glukoz ölçüm cihazı alınacaktır

Strip karşılığı hastabaşı glukoz ölçüm cihazı alınacaktır
Yayınlama: 07.06.2022
2
A+
A-
STRİP KARŞILIĞI HASTABAŞI GLUKOZ ÖLÇÜM CİHAZI
T.C. TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ
Strip Karşılığı Hastabaşı Glukoz Ölçüm Cihazı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası:2022/480725
1-İdarenin
a) Adresi:Namık Kemal Mahallesi Kampüs Caddesi No:1 4.Kat Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ 59100 Değirmenaltı Mevki SÜLEYMANPAŞA/TEKİRDAĞ
b) Telefon ve faks numarası:2822507086 – 2822509953
c) Elektronik Posta Adresi:[email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa):https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı:250.000 ADET HASTABAŞI GLUKOZ (CİHAZ KARŞILIĞI)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri:Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi -1. kat Biyokimya Laboratuvarı.
c) Teslim tarihi:10.3.1. Yüklenici,Cihazı/Cihazları sözleşmenin imzalanmasından itibaren idarenin uygun gördüğü tarihe kadar, testler ise hastanenin (İlgili biriminin) ihtiyacı doğrultusunda yazılı,mail, faks veya telefonla peyder pey teslim alınacaktır.
3- İhalenin
a) Yapılacağı yer:Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Namık Kemal Mah. Kampüs Cad. Kat:4 İhale Toplantı Salonu Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
b) Tarihi ve saati:21.06.2022 – 15:00
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belgeler,
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, teklif mektubunu imzalayanın noter tasdikli imza beyannamesi. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır. EKAP’a kayıtlı olmayan yabancı istekliler tarafından ise, ilgili ülke mevzuatı dikkate alınarak, belirtilen hususlara ilişkin gerekli belgeler sunulur.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.
a) İsteklinin adına düzenlenmiş Sanayi Sicil Belgesi
b) İsteklinin üyesi olduğu Meslek Odası tarafından düzenlenen istekli adına imalat yeterlik belgesi,
c) İsteklinin kayıtlı olduğu Meslek Odası tarafından düzenlenen İstekli adına Kapasite Raporu,
d) İsteklinin kayıtlı olduğu Meslek Odası tarafından düzenlenen ve isteklinin teklif edilen ürünün üreticisi olduğunu gösteren belge ve belgeler,e) Tıbbi Cihaz Üreticisi OEM (Original Equipment Manafacturar-Orijinal Malzeme Üreticisi) tarzı ürün ürettirmek suretiyle üretici niteliğini kazanmış ise bu üretime ilişkin sözleşme,
f) İsteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum ve kuruluşlarca düzenlenen ve isteklinin üretici ve imalatçı olduğunu gösteren belgeler,
4.3.2.
4.3.2.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:
– İstekliler İle Teklif Ettikleri Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri Kapsamındaki Ürünlerin Veya Cihazların T.C. İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası’na (Titubb) Ve Ürün Takip Sistemine (Üts) Kayıtlı Olması Ve Üts Ve Titubb’da Sağlık Bakanlığı Tarafından Onaylı Olması Gerekmektedir. Bu Belge/Belgeleri Teklif Dosyasında Sunacaktır. Üts Ve Titubb Kapsamı Dışında Olan Ürünler İçin İse, Üretici Firma Tarafından Düzenlenmiş Beyanı Teklif Dosyasında İbraz Edeceklerdir.
2- İstekliler, Teklif Dosyalarında T.C. İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına Üretici Ve /Veya İthalatçı Firmaların Ve Bu Firmaların Adı Altında Bayiliklerinin Kayıtlı Olduğunu Belgelendireceklerdir.
3- Teklif Edilen Ürünün İhale Sıra Numarası, Ürünün Adı, Ürünün Markası Ve Ürünün Üts Ve Titubb’na Kayıtlı Ürün (Barkot)X Numaraları Birim Fiyat Teklif Mektubu Eki Cetvelinde Veya Ayrı Bir Listede Gösterilecek Olup, Teklif Dosyasında Sunulacaktır.
4- Yerli Malı Teklif Eden İstekliler, Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Tarafından Belirlenen Usul Ve Esaslara Uygun Olarak Düzenlenen Yerli Malı Belgesini Teklif Dosyasında Sunmaları Ve İhalenin Hangi Kalemine Ait Olduğunu Yerli Malı Belgesi Üzerinde Belirtmelidirler,
4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:
Teklif edilecek malzemeden gerekli görüldüğü taktirde ihale sonrası  1 (bir) adet teknik şartnameye uygun orjinal  numune belirtilecek olan tarihe kadar teslim etmelidir.
Gerekli olduğu durumlarda firmalardan fazla numune talep edilecektir.  Firmalar numunelerin  üzerine firma adı yazacaklardır.İdaremizce öngörülen sürede numune teslimi yapmayan firmalar değerlendirme dışı bırakılacaktır.
Cihaz için gerek görülür ise demo talep edilecektir.
4.3.4. İsteklinin teklifi kapsamında sunması gerektiği İdari Şartnamenin 7nci maddesi dışındaki maddeleri ile teknik şartnamede belirtilen aşağıdaki belgeler:
Firmalar striplerin hangi prensiple çalıştığını, kaç testlik ambalajlarda olduğunu ve üretici firma isimlerini belirtmiş olmalı Türkiye yetkili satıcı tarafından hastanemize hitaben yazılmış ; Cihazların üretim ve montaj hatalarına karşı ihale süresnce garantili olduğuna dair, alım süresince cihazların tüm periyodik bakımlarının yapılacağı ve kesintisiz işlerliğin sağlanması için periyodik replesmanı gereken parçalar ve herhangi bir arıza halinde onarım ve gerekli orjinal yedek parça temini dahil her türlü teknik destek hizmetinin sözleşme bitinceye kadar ücretsiz olarak verebileceğine dair taahhütname sunacaklardır. Cihazların üretim yılı ve seri numaraları belgelendirilmelidir. Firmalar ihale dosyasında ürünlere ait MSDS sunmalıdır. Firma ürünlerin oluşturacağı atıkların vasfını yetkili kuruluşlarlan alınmış belge ile ibraz etmekle yükümlüdür. Bu belgeler digital kopya ( CD/DVD/Flash Bellek) olarak verilebilir. AT Belgesi ve Uygunluk Beyanı mutlaka bulundurulacaktır.
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Satın Alma / İhale Birimi Namık Kemal Mah. Kampüs Cad. Kat:4 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Marka Flower Çiçekçi