Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
TEKİRDAĞSPOR HIZLI BAŞLADI
LİG ÖNCESİ UMUT VERDİ
Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele edecek olan Tekirdağspor, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürürken bir taraftan da hazırlık maçlarına devam ediyor. Tekirdağspor, Uzunköprüspor ile Namık Kemal Stadı’nda oynadığı hazırlık maçını 5-2 kazandı.
Tekirdağspor, Uzunköprüspor ile Namık Kemal Stadı’nda hazırlık maçı oynadı. Müsabakayı Cüneyt Gülşen, Hakan Mutafçı ve Nihat Üsüz yönetti.
Müsabakanın ilk devresini Tekirdağspor, Kadirhan, Hüseyin ve Mustafa’nın penaltı golü ile 4-1 önde tamamladı. Uzunköprü’nün golünü ise Kutay kaydetti.
Müsabakanın ikinci yarısına her iki takımda beşer oyuncu değişikliği yaparak başladılar. İkinci yarıda Sıraç ve Salih’in karşılıklı golleri ile Tekirdağspor maçı 5-2 kazandı.
Her iki takımda yeni sezon için hazırlıklarını sürdürürken önümüzdeki günlerde ayrı ayrı üçer hazırlık maçı daha yapacaklar. Tekirdağspor ayrıca sezon açılış programı düzenleyecek.
Müsabaka sonunda Uzunköprüspor teknik heyeti ve yöneticileri’nin Habertrak’a yaptığı açıklamada; “Hazırlık maçı oynandı. Her zamanki gibi birlik ve beraberlik açısından arzu edilen sonuç elde edildi. Trakya takımlarının aralarındaki güzel diyalogları, önem arz ediyor. İyi bir hazırlık maçı oldu. Sonuç ne olursa olsun, dostluk kazandı. Noksanlarımızı görmek açısından iyi bir müsabakaydı.” Dediler.
Tekirdağspor Teknik direktörü Bülent Daştan ise, “önümüzdeki günlerde daha üç hazırlık maçı yapacağız. Eksikliklerimizi görmemizi sağlayan güzel bir maç oldu. Her müsabaka için düşündüğümüz oyun planını uyguladık. Genç kardeşlerimize şans verdik. Takımda arzu edilen birlik beraberlik üst düzeyde olup, taraftarlarımızın da desteği ile iyi bir sezon geçireceğiz.” Dedi. Habertrak/Timuçin Çınar