Slogan yarışması başlıyor

Yayınlama: 10.10.2022 13:45
A+
A-

Lüleburgaz Belediyesi’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılı için belirlediği 2023 Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı Slogan Yarışması başlıyor. Slogan yarışmasına katılmak isteyenler 17-24 Ekim tarihleri arasında en fazla 3’er slogan ile başvurabilecek. Kazanan sloganlar 4 Kasım Cuma günü açıklanacak.

Her yılı belirli bir tema çerçevesinde kutlayarak o konu hakkında farkındalık oluşturan Lüleburgaz Belediyesi, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için Belediye Meclisi’nce belirlenen Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı kapsamında slogan yarışması başlıyor.

 Kazananlara sürpriz hediyelerin verileceği slogan yarışmasının başvuruları 17-24 Ekim tarihleri arasında olacak. 9 yaş ve üzeri adayların “rumuz” ile katılabileceği slogan yarışmasının kazananları 4 Kasım Cuma günü açıklanacak. Başvuru süresinin ardından gönderilen hiçbir sloganın kabul edilmeyeceği yarışmanın ödül töreni ise 2023 Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı Tanıtım Gecesi’nde gerçekleşecek. Haber Merkezi

 

 

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi