Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
“AK PARTİ SEÇİME HAZIR”
“21 GÜNDE REKOR ÜYE”
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, genel seçimler öncesi Tekirdağ’da tüm hazırlıkların yapıldığını söyledi.
“Seçime hazırız” diyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, son 21 günde 2600 civarında yeni üye kaydı yaptıklarını ifade etti.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Habertrak Gazetesi ziyaretinden seçim sürecini değerlendirdi.
“PARTİMİZE GEÇİŞLER OLABİLİR”
Üye sayısını arttırma konusundaki geldikleri noktadan bahseden İl Başkanı Mestan Özcan; “Seçim öncesi hazırlıklar konusunda büyük bir yol kat ettik. Mahallelere kadar toplantılar yaptık. Sandık başkanlarımızı belirledik. Onlarla toplantı yaptık. Adana Milletvekilimiz koordinatörümüz Abdullah Doğru önderliğinde uyumlu bir çalışma süreci geçirdik. Üye çalışması yaptık. 121.000 civarındaydı üye sayımız. 21 günde 2600 civarında yeni üye yaptık. Seçimlere kadar üye sayımız daha da arttıracağız. Güzel bir teveccüh var. Partimize muhalefetten geçişler olabilir. “diye konuştu.
“10 OCAK’TAN İTİBAREN SEÇİM SÜRECİNE START VERECEĞİZ”
2023 ülkemiz açısından çok önemli . Türkiye Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100. Yılını kutluyoruz. Yeni Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı 1 Ocak. Yeni Türkiye Yüzyılı vizyonunu kurmayı hedefliyoruz. 17 maddede bu konu ile ilgili büyük bir çalışma yapılacak. 29 Ekim 2023’te İl Başkanı Mestan Özcan AK Parti’de seçimle ilgili 10 Ocak’tan itibaren hızlı bir start vereceğiz. Seçim koordinasyon merkezlerimizi kurmaya başlayacağız. Onun öncesindeki bütün hazırlıklarımızı yaptık. Tekirdağ olarak seçime hazır olduğumuzu ifade edebilirim. Aday adaylığı süreçleri Ocak ayı 15’inden sonra başlayabilir. Teşkilat başkanlarımız açıklayacaktır. Hemen akabinde il, ilçe başkanlıklarımızdan aday adayı olacak isimlerin istifa süreçleri olur. Memurlar için Şubat ayı içinde istifa süreci olabilir. Temayül yoklaması biter bitmez Ankara ve Tekirdağ’da mülakatlar olur. “ifadelerini kullandı.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, sözlerini şöyle tamamladı; “Aday adayı sayısı yine 70 civarındaysa önce burada daha sonra Ankara’da mülakatlar gerçekleşir. Daha sonra komisyonlar Sayın Genel Başkanımıza sunulur. Mart sonu gibi ilk 8 açıklandığında il il gezeceğiz. Bu esnada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışları ve il ziyaretleri olur. Bunlar içinde belki de en önemlilerinden bir tanesi 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni anma programında yerli ve milli jetimizin havada uçması olacak. “Habertrak/Serhat Yeşilipek