Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yer alan 66’ncı Mekanize Piyade Tugayı Sahra Hizmet Bölüğü, seyyar mutfak, seyyar fırın ve seyyar banyo ile Gaziantep’in İslahiye ilçesi Altınüzüm köyünde depremzede vatandaşlara hizmet veriyor.
Kahramanmaraş’ta merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki 10 ili etkileyen deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları sürerken ölü ve yaralı sayıları artmaya devam ediyor.
Deprem bölgesine Türkiye’nin birçok yerinden askeri birlikler gönderilerek depremzedelere destek olunuyor. Çorlu ilçesinde yer alan 66’ncı Mekanize Piyade Tugayı Sahra Hizmet Bölüğü, seyyar mutfak, seyyar fırın ve seyyar banyo ile Gaziantep’in İslahiye ilçesi Altınüzüm köyünde depremzede vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Habertrak/Salih Aydın