Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
DEPREM SONRASI SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?
Tekirdağ Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün, deprem bölgesini ziyaret etti.
6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin sonuçlarını yerinde incelemek, ihtiyaçları tespit etmek, oradaki vatandaşların acısını paylaşmak ve barolar ve meslektaşlarla dayanışma göstermek amacıyla Tekirdağ Baro Başkanlığı tarafından depremde ağır hasarların oluştuğu ve baro tarafından toplanan yardım malzemelerinin gönderildiği illeri incelendi.
Adıyaman ve akabinde Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana ve Hatay Baroları, Tekirdağ Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün tarafından ziyaret edildi.
Ziyaret esnasında bölgedeki baro başkanları ile bir araya gelinerek yaraların en hızlı şekilde nasıl sarılacağı ve başta delillerin karartılmaması ve tespiti için yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Baro Başkanı tarafından, avukatların desteği ile afet bölgesine her türlü yardımın sağlanması noktasında TBB ve Barolar ile koordinasyon halinde çalışmaların kararlılıkla yürütüleceği belirtildi. Habertrak/Fakir Ozan Beysalan