Mestan Özcan’ın ilk işi o oldu

Mestan Özcan’ın ilk işi o oldu
Yayınlama: 11.04.2023
7
A+
A-

 

 

AK Parti Tekirdağ birinci sıra milletvekili adayı Mestan Özcan, aday listesinin açıklanmasının ardından ilk önce anne ve babasının hayır duasını aldı.

 

AK Parti Tekirdağ milletvekili adayları Cumartesi günü öğleden sonra belli oldu. Önceki dönem il başkanı Mestan Özcan, sıralamada ilk sırada yer aldı.

AK Parti Tekirdağ milletvekili aday sıralaması şöyle oluştu; 1-Mestan Özcan, 2- Gökhan Diktaş, 3-Çiğdem Koncagül, 4- Hakan Sunal, 5- Abdullah Öge, 6- Akın Yılmaz, 7-Müge Yıldız Topak, 8- Defne Gezer.

 

 

Aday listesinin açıklanmasının ardından anne ve babasını ziyaret eden Mestan Özcan; “AK Parti Milletvekili aday listemiz açıklandı. Hayırlı olsun. Güzel Tekirdağ’ımız için canla başla çalışacağız inşallah. Bu güzel günde sevgili anne ve babamın iftar konuğuyum. Onların hayır duaları benim için her şeyin üzerindedir. Yeni dönemin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim. Her birinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi. Habertrak/Salih Aydın

 

Marka Flower Çiçekçi