Reklam

TAŞKIRANLAR, ZORDA OLSA KAZANDI

TAŞKIRANLAR, ZORDA OLSA KAZANDI
Yayınlama: 10.03.2026
A+
A-

Şampiyonluk adaylarından Taşkıranlar Kapaklı 59 Spor Kulübü, Tekirdağ Karadenizspor’u 3-2 mağlup etti. Karşılaşma, sık sık çıkan tartışmalar ve sakatlıklar yüzünden de sık sık kesildi.

Süper Amatör Kümede şampiyonluk adaylarından Taşkıranlar Kapaklı 59 Spor Kulübü, Tekirdağ Karadenizspor’a konuk oldu. Taşkıranlar Kapaklı 59 Spor Kulübü, karşılaşmayı Emre Kaymaz (2) ve Emir Asım Tüfekçi’nin golleriyle 3-2 kazandı. Tekirdağ Karadenizspor’un gollerini ise Birol Öztürk ve Mehmet Çağlar Çavdar attı. Tekirdağ Karadenizspor’dan Şahin Limon kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Karşılaşmada hakemin kararlarına iki takımda tepki gösterdi. Mücadele Karşılaşma, sık sık çıkan tartışmalar ve sakatlıklar yüzünden de sık sık kesildi. Karşılaşmanın hakeminin 1 gün önce değişmesi ise tartışmalara yol açtı.

Kategori: Süper Amatör Küme

Saha: 13 Kasım Sahası

Hakemler: Emre Türk, Taner Çıracı, Deniz Denk

Tekirdağ Karadenizspor ilk 11: Mert Eren, Mehmet Demir, Şahin Limon, Tolunay Demirci, Umut Çakar, Mehmet Çağlar Çavdar, Muhammed Nur İncikuşu, Mustafa Şerhan Kavas, Berkan Topçu, Birol Öztürk, Enes Yılmaz

Yedekler:  Volkan Almur, Ahmet Yiğit Karataştan, Serkan Koroğlu, Caner Korkmaz, Onur Sözercioğlu, Emirhan Aksu, İbrahim Bozbey, Emir Salih Topçu

Antrenör: Ali Göroğlu

Taşkıranlar Kapaklı 59 Spor Kulübü İlk 11:Mehmet Kaygın, Uğur Hasko, Emre Koçer, Tayyarcan Aytekin, Emre Kaymaz, Cahit Ergün, Hüseyin Yavuz Usta, Ali Rıza Aslan, Nusredtin İşar, Yasin Albay, Metin Arda Özçekiç

Yedekler: Murat Bilek, Jiyan Esen, Emir Asım Tüfekçi, Muhammed Yusuf Emç, Kadir Muharrem Pehlivan, Kaan Tuna, Berke Oktopcu, Fırat Işık

Antrenör: Sefa Davarcı

Süper Amatör Kümenin en önemli maçında Tekirdağ Karadenizspor, 13 Kasım Sahasında şampiyonluk adaylarından Taşkıranlar Kapaklı 59 Spor Kulübü’nü ağırladı.

Maçın 9. Dakikasında Taşkıranlar Kapaklı 59 Spor Kulübü   Emre Kaymaz’ın golü ile 1-0 öne geçti.

Karadeniz bu gole cevap vermekte gecikmedi. Birol Öztürk’ün maçın 14. Dakikasında attığı gol ile Karadenizspor, beraberliği yakaladı: 1-1

Maçın ilk yarısı 1-1 beraberlik ile sona erdi.

Maçın 64. Dakikasında  Emir Asım Tüfekçi’nin golü ile Taşkıranlar tekrar öne geçti:2-1

Maçın 66. dakikasında Mehmet Çağlar Çavdar’ın penaltı golü ile Tekirdağ Karadenizspor, tekrar beraberliği yakaladı: 1-1

Maçın 73. Dakikasında tartışmalı bir pozisyon sonrası maçın hakemi Emre Türk, Taşkıranlar Kapaklı 59 Spor Kulübü  lehine penaltı noktasını gösterdi. İtirazlardan dolayı Tekirdağ Karadenizspor oyuncusu Şahin Limon, 2. Sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Maçın 74. Dakikasında Taşkıranlar Kapaklı 59 Spor Kulübü, Emre Kaymaz’ın penaltı golü ile tekrar öne geçti.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Taşkıranlar Kapaklı 59 Spor Kulübü, Tekirdağ Karadenizspor’u 3-2 mağlup etti.

Tekirdağ Karadenizspor – Taşkıranlar Kapaklı 59 Spor Kulübü karşılaşmasını daha önce Çağrı Erkaraman’nın yöneteceği duyurulmuştu. Ancak karşılaşmadan 1 gün önce bu maçın Emre Türk’e verilmesi tartışma konusu oldu.

Habertrak/ Salih Aydın

 

Marka Flower Çiçekçi