Reklam

Aslan ilk maçını kazandı

Aslan ilk maçını kazandı
Yayınlama: 15.03.2026
A+
A-

 

Aslan Yıldızspor, U-14 Türkiye Şampiyonası’ndaki ilk maçında Mustafakemalpaşa Alkarspor’u 4-3 mağlup ederek turnuvaya muhteşem bir başlangıç yaptı.

Tekirdağ U-14 Play-Off turunda ortaya koyduğu başarılı performansla şampiyonluğa ulaşan Aslan Yıldızspor, gözünü şimdi Türkiye Şampiyonası’na dikti. Play-Off sürecinde yakaladığı çıkışla dikkat çeken temsilcimiz, elde ettiği bu başarı sayesinde U-14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştı.

Turnuvadaki ilk karşılaşmasında Mustafakemalpaşa Alkarspor ile karşı karşıya gelen Aslan Yıldızspor, futbolseverlere büyük heyecan yaşatan bir mücadele ortaya koydu. Karşılıklı ataklarla geçen ve temposu bir an olsun düşmeyen karşılaşmada temsilcimiz sahadan 4-3 galip ayrılarak şampiyonaya galibiyetle başlamayı başardı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Aslan Yıldızspor Antrenörü Oğuzhan Arslantaş, Habertrak Gazetesi’ne mücadelenin oldukça çekişmeli geçtiğini ifade ederek şu değerlendirmede bulundu: “Çok güzel bir maç oldu. Maç iki tarafa da gidip geldi ama biz rakipten daha çok kazanmak istedik. Evlatlarımız hakemin bitiş düdüğüne kadar mücadeleyi bırakmadı. Şampiyonaya çok iyi konsantre olduk. Bugün oynayacağımız yarı final maçını kazanıp finale kalmak istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz var. Finalde de rakibimizi yenip ikinci tura kalmayı hedefliyoruz.” Habertrak/ Hakan Karaca

 

Marka Flower Çiçekçi