ÇAYA İNDİRİM GELDİ

ÇAYA İNDİRİM GELDİ
Yayınlama: 24.03.2026
123
A+
A-

HASAN ALİ YÜCEL MEYDANI’NDA YENİ KAFE AÇILICAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait kafe ve çay bahçelerinde indirime gidildi. 15 TL olan çay 10 TL’ye indi. Türk kahvesi ise 70 TL’den 40 TL’ye düşürüldü. Self servis işletmeler olması nedeniyle ve sosyal belediyecilik adı ile açılmasından dolayı belediye yapılan zamları geri çekti.

 

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tek Tur A. Ş.’ye ait Tekirağaç kafe ve çay bahçelerinde indirim kararı uygulanmaya başlandı. Son dönemde fiyatlarına yapılan zam, vatandaşların tepkisini çekmişti. Zaman zaman sosyal yayılan tepkilere belediye cevapsız kalmayarak indirime gitti.

 

İndirim kararı emekliler ve dar gelirliler tarafından memnuniyetle karşılandı. Çay fiyatı 15 TL’den 10 TL’ye,  Türk kahvesi fiyatının ise 70 TL’den 40 TL’ye düşürüldüğü öğrenildi. Öte yandan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Süleymanpaşa ilçesi hasan Ali Yücel Meydanı’na yeni bir kafe açmak için çalışmalarını sürdürdüğü gözlemlendi.

Marka Flower Çiçekçi