Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
‘Beklentinizin tam karşılığı’
Turkuaz Gayrimenkul Danışmanlığı Ofisi Hürriyet Mahallesi Çandarlızade İbrahim Paşa Caddesi üzerinde hizmete girdi. 15 yıllık İstanbul tecrübesini Tekirdağ ile buluşturan firma yetkilileri, beklentilerin tam karşılığı olacaklarının sözünü verdi.
İstanbul merkezli Turkuaz Gayrimenkul Danışmanlığı firmasının Tekirdağ ofisi Hürriyet Mahallesi Çandarlızade İbrahim Paşa Caddesi üzerinde açıldı. Açılışa çok sayıda davetli katıldı. Davette dikkat çeken ise Alaattin Çakıcı’nın açılışta yer alan çelengi oldu.
Açılış öncesi Turkuaz Emlak Trakya Disbirötörü İnşaat Mühendisi Bahadır Pekgeçgil ve Tekirdağ Çözüm Ortağı Gürkan Başaran davetlilerle tek tek ilgilendi.
Turkuaz Gayrimenkul Danışmanlığı firmasını Tekirdağ’da kazandırmanın mutluğunu taşıdıklarını ifade eden Tekirdağ Çözüm Ortağı Gürkan Başaran, “Gayrimenkul danışmanlık firması olan firmamızın açılışına hepiniz hoş geldiniz. İstedik ki size daha iyi bir hizmet verelim. Gayrimenkullerinizin daha iyi ve hızlı bir şekilde pazarlanabilmesi adına Ahmet Emlak, Mehmet Emlak ismiyle değil 15 yıllık İstanbul tecrübesini, güvenini ve deneyimini memleketimize kazandıralım istedik. Bu düşüncelerle sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için haklı gururla karşınızda buluyoruz. Katılımlarınız için ben değerli personelim ve ofisim adına teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı ayrı ayrı sunarız. Varlığınızın verdiği gururla hep daha iyi işlere hep daha yeni işlere imza atacağımızı sunarım. Beklentinizin tam karşılığı” dedi.
Konuşmaların ardından ise kurdele kesilerek açılış yapıldı. Daha sonra ise davetlilere ikramda bulunuldu. Habertrak/Ferhat Akgün