Alpullu Belediyesi’ne kepçe hibe edildi

Yayınlama: 08.12.2018 13:09
A+
A-

Türkiye Belediyeler Birliği aldığı Meclis Kararı ile Belediye Fen İşleri Hizmetlerinde kullanılmak üzere, Alpullu Belde Belediye Başkanlığı’na kepçe hibe etti.

Alpullu’da düzenlenen törene; Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Hasan Akgün, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, Babaeski Ziraat Odası Başkanı Şahin Arslan, Şekerbank Müdürü Reşadiye Süt ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Alpullu Belediye Başkanı Saim Kırcı, hibe aracın beldeye tahsis edilme işlemini hızlandıran Büyükçekmece Belediye Başkanıve Türkiye Belediyeler BirliğiYönetim Kurulu Üyesi Dr. Hasan Akgün’e ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu’na teşekkürlerini plaket eşliğinde sundu.

Türkiye Belediyeler Birliği’nce, Alpullu Belediyesi’ne hibe edilen kepçe için dua okunarak, kurban kesildi.

Törende bir konuşma yapan Başkan Akgün, “2019 yılının bahar aylarında gelebilecek aracın Alpullu’nun küçük bir belde belediyesi olması sebebiyle erkene alınmasının uygun olacağını, vatandaşların işlerinin görülmesi gerektiğini belirtip; Belediye Başkanı Saim Kırcı’nın da doğru şekilde değerlendireceğinden şüphesi olmadığını söyleyerek, katılan herkese teşekkür etti.”

Başkan Akgün, “Teslim hibe edilen kepçenin hayırlı uğurlu günlerde kullanılmasını temenni etti”. Habertrak/Metin Karakuş

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi