Genç başkan Şarköy’ü salladı

Yayınlama: 18.02.2019 15:38
A+
A-

CHP Şarköy Belediye Başkan Adayı Alpay Var’dan görkemli tanıtım

“Genç Başkan Çalışır Şarköy kazanır, Çünkü Alpay var” sloganıyları yola çıkan CHP Şarköy Belediye Başkan Adayı Alpay Var’ın proje ve aday tanıtım toplantısı Şarköy’de büyük bir coşkuyla karşılandı. Şarköylü vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aday tanıtım toplantısı adeta miting havasında gerçekleşti.

Şarköy’ü “ben” değil “biz” anlayışıyla, çağdaş ve yenilikçi projelere kavuşturacağına dikkat çeken genç başkan adayı Var, “Bugün burada ilçemizde ayrıştırıcılıktan uzak, dedikodu siyasetinden ziyade, çözüm odaklı, hizmet iklimini benimseyen bir anlayışla, birleştirici ve yalnızca CHP’nin değil, partili, partisiz tüm Şarköylü hemşehrilerimin belediye başkan adayı olarak buradayım.” Vurgusu yaptı.

“UZMAN VE ETKİN KADROLARLA ÇALIŞACAĞIZ”

“Hedefimize ulaşabilmek için de profesyonel bir bakış açısını benimseyen, çözüm odaklı, katılımcı ve kurumsal bir anlayışla, uzman ve etkin kadrolardan oluşan bir organizasyon oluşturacağız. Oluşturacağımız bu organizasyonla birlikte çok sayıda proje gerçekleştireceğiz.” Diye konuşan Başkan Adayı Var, “Bu projelerden bazılarını sadece başlıklar halinde sıralamak istiyorum” diyerek projelerini aktardı: “Şarköylü Kart Projesi, Dijital Belediyecilik Projesi, Şarköy’ün Ekonomik Potansiyelini Ortaya Çıkarma ve Sektörel Destek Projesi, Şarköy Belediyesi Vakıf ve Şirketleri Projesi, Tarıma Dayalı Endüstriyi Geliştirme, Tarımsal Ürünleri İşleme, Pazarlama ve İstihdam Yaratma Projesi, Çevre Yolu ve Yeni Otogar Projesi, Hayvan Hoteli ve Mama İstasyonu Projesi, Yaşlı Bakımevi ve Yaşlılara Evde Bakım Hizmeti Projesi, Gençlere Eğitim ve Burs Projesi, Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi Projesi, Turizm ve Su Ürünleri Fakültesi Projesi, 5 Yıldızlı Hotel Projesi, Girişimcilik Destek Projesi, Akıllı Seracılık ve Organik Tarımın Geliştirilmesi Projesi, Katlı Otopark ve Alışveriş Merkezi Projesi”

“DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞARKÖY HEDEFLİYORUZ”

Şarköy Halkına çağdaş ve yenilikçi projelerle hizmet götürmeyi planladığı, kaydeden Var, “Kaynak tüketen değil kaynak yaratan, halkımızın sinerjisini katma değere dönüştüren, hiçbir ayrım yapmaksızın halkımızın her kesimine hizmet götüren, belli çıkar gruplarını değil siz halkımızın çıkarlarını ön planda tutan, turizm, tarım, hayvancılık, ulaştırma ve özellikle tarıma dayalı sanayi gibi alanlarda halkımıza öncülük eden, çevreye ve hayvan haklarına duyarlı olan, eğitim, sağlık, kültür, spor, alt ve üst yapı projelerini hayata geçiren, kısa, orta ve uzun vadeli stratejik planları oluşturarak yalnızca bugünün değil, çocuklarımızın ve torunlarımızın huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabileceği bir Şarköy’ü hedefleyen, belediyecilik anlayışıyla sizlere hizmet etmeyi hedefliyoruz.” İfadelerini kaydetti.

Habertrak/Özlem İnan

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi