“İstiklal Marşı birlik ve beraberliğimizin sembolüdür”

Yayınlama: 13.03.2019 09:59
A+
A-

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Süleymanpaşa Başkanı Sezayi Çetin, İstiklal marşının, milletin azmi, değerleri ve inancının geçmişten geleceğe yolculuğunun bir özeti olduğunu vurgulayarak, “İstiklal Marşımız bağımsızlığımıza ve vatanımıza yönelen tehditlere karşı azmimizin, birlik ve beraberliğimizin sembolüdür.” dedi.

Başkan Çetin, İstiklal Marşının içeriğindeki canlılığıyla geleceğe ışık tutan yol göstericiliğinde milli  duyguların ve vicdanın ortak sesi olmayı ilelebet muhafaza edeceğini söyledi. İlçe Başkanı Çetin, beka mücadelesi verdikleri şu günlerde ata yadigarı bu topraklara bedeli ne olursa olsun sahip çıkacaklarını, emaneti gelecek nesillere aktarmak için Cumhur İttifakının bir neferi olarak çalışmayı sürdüreceğini vurgulayarak, “Bu vesileyle İstiklal Marşımızın yazarı, kalemiyle İstiklal mücadelemize ruh ve vücut kazandıran Milli Şairimiz merhum Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmet, saygı ve şükranla anıyorum.” diye konuştu.

Habertrak/Ayşe Çinar

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi