Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Süleymanpaşa Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nun ‘Tekirdağspor Yaşayacak’ etkinliğinde bir araya gelmesiyle öğrencilere drone sürprizi yapıldı.
Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu Okul aile birliği öncülüğünde ‘Tekirdağspor Yaşayacak’ kampanyasına yöneticiler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katılım gösterdi.
Kampanyaya birer sticker alarak, maddi ve manevi destekte bulunarak, bu destekleri nedeniyle de Tekirdağspor yöneticileri Başkan Ahmet Biler öncülüğünde okul yöneticilerine desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretlerinde bulundular.
Okulun yönetiminde başta okul müdürü Ahmet Faruk Çiftci ile birlikte misafirlerini okulun bahçesinde öğrenciler, veliler ve öğretmenleri ile birlikte ağırladılar. Okulun aynı zamanda geçtiğimiz günlerde yapılan bir yarışmada derece alan öğrencilerine de başarı belgeleri takdim edildi. Bu anlamlı ve güzel günü ise Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla onurlandırdı.
ÖĞRENCİLERE BÜYÜK SÜRPRİZ
Süleymanpaşa Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu öğrencilere büyük sürpriz ise drone oldu. Folklor gösterileri esnasında Habertrak Gazetesinin Süleymanpaşa kamuoyuna sunduğu yeni bir hizmeti olan drone çekimi gündeme geldi.
Gazetenin dronesi Hürriyet Mahallesi semalarında olmak üzere okul bahçesi üzerinde çekim yaptı. Yüzlerce öğrenci el sallayarak, kendi çekimlerini drone’den izlemiş oldular.
Bugüne kadar birçok alanda ilçe ve il birincileri bulunan Ticaret ve Sanayi İlkokulunun dıştan görünüş güzelliği kadar okul içindeki laboratuvarları, çalışma alanları, okuldaki yenilikler, yemekhanesindeki ferahlık, başarılı öğretmenleri ve öğrencileri ile örnek okullardan olup, eğitim ve öğretime devam etmektedir.
Öğrenciler bu sayede Süleymanpaşa İlçesi ve Hürriyet Mahallesinde ilk kez drone izleme mutluluğuna erişmiş oldular.
Habertrak/Özlem İnan