Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]
Kurban Bayramı tatili nedeniyle Tekirdağ sahilleri tatilci vatandaşlarla doldu taştı. Tatilciler dalgalara rağmen denize girip serinlemenin keyfini çıkarırken jandarma ekipleri de ‘Çok ileri gitmeyin’ uyarısı yaptı.
Kurban Bayramı tatili sebebiyle İstanbul, Edirne ve Kırklareli gibi çevre illerden Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da bulunan Altınova ve Kumbağ plajlarına tatilci akını yaşanıyor. Akın akın gelen tatilcilerden dolayı Tekirdağ ve çevre yollarda yoğunluk yaşanıyor. Mavi bayraklı Altınova ve Kumbağ plajlarına gelen vatandaşlar, rüzgarın etkisiyle oluşan dev dalgalara rağmen denize girip bayram tatilinin keyfini çıkarıyor.
Jandarma sahilde uyarı yaptı
Dalgalara rağmen deniz tıklım tıklım tatilci vatandaşlarla dolup taşarken, Süleymanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler dalgalar nedeniyle ‘İleriye ve uzağa gitmeyin’ uyarısında bulunuyor. Habertrak/Özlem İnan