Kasım ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi

Yayınlama: 04.11.2019 10:20
A+
A-

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Malkara Belediye Meclisi 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesine göre Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısının gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye binasındaki Meclis Odasında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un Başkanlığında toplandı.

Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı açılış konuşması, yoklama, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler adına saygı duruşunda bulunulması ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı.

Gündemin 1. maddesinde yer alan Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Şahin Mahallesinde bulunan parka isim verilmesi hakkındaki yazısı görüşülerek İç İşleri Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Gündemin 2. maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Dolu – Boş Kadro Derece ve Unvan Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Hacısungur Mahallesi 104 ada 97 parselde kayıtlı Belediyemize ait taşınmazda Yol Amaçlı İmar Planı yapılması hakkındaki yazısı görüşülerek İmar Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Gündemin 4. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Hacıevhat Mahallesi 14 parsel 5 noda kayıtlı Maliye Hazinesine ait taşınmazın Kapalı Otopark Alanı Plan Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek İmar Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Gündem dışı 1. maddesinde yer alan Zabıta Müdürlüğünün Camiatik Mahallesi, Muhtar Kadir Karaağaçlı Sokak No:3 sayılı adreste bulunan işyerinin içkili yer bölgesi kapsamına alınması hakkındaki yazısı görüşülerek İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Gündem dışı 2. maddesinde yer alan Zabıta Müdürlüğünün Camiatik Mahallesi, Muhtar Kadir Karaağaçlı Sokak No:5 sayılı adreste bulunan işyerinin içkili yer bölgesi kapsamına alınması hakkındaki yazısı görüşülerek İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Gündem dışı 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Camiatik Mahallesi, 688 ada plan değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek İmar Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Gündem dışı 4. maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Müdürlük İptal ve İhdası hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündem dışı 5. maddesinde yer alan Zabıta Müdürlüğünün İçkili İşyeri Ruhsat Talebi hakkındaki yazısının görüşülmesi hakkındaki İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Gündem dışı 6. maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği Oluşturulması hakkındaki yazısı görüşülerek İç İşleri Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Yapılan ara komisyonun ardından İç İşleri Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Habertrak/Zekiye Türkkan

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi