Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]
“Cumhuriyet Halk Partisi adil bir yarış gerçekleştiriyor”
Tekirdağ Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör, “29 Aralık’ta Ergene ve Saray kongrelerimizi yapacağız. Ardından 5 Ocak’ta Malkara ve Şarköy’de kongrelerimiz olacak. 12 Ocak’ta Çerkezköy ve Kapaklı’da kongrelerimizi yaparak, ilçe kongrelerimiz tamamlanmış olacak” dedi.
Tekirdağ Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör, Habertrak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cenap Kürümoğlu’na ziyaret gerçekleştirerek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
“Delege seçimleri 11 ilçemizde de yapıldı”
Tekirdağ Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör, Cumhuriyet Halk Partisine hem de Cumhuriyet Halk Partililere yakışır bir olgunlukta devam eden şölen olduğunu vurgulayarak, “Bizim demokrasi şöleni bir anlamda devam ediyor. Bu şölen delege seçimleriyle başladı. Gerçekten Cumhuriyet Halk Partisine hem de Cumhuriyet Halk Partililere yakışır bir olgunlukta devam etti. Eşit ve adil bir yarış oldu. Aday olmayı düşünen arkadaşlarımız üyelerimize gitti. Düşüncelerini anlattı. Fikirlerini söyledi. Delege seçimleri sırasında da listelerini yaptılar. Çok adil bir yarış oldu. Daha sonra da kongrelerimiz başladı. Delege seçimleri 11 ilçemizde de yapıldı. Belki de şehrimizin demokrasi tarihine bir imza atıldı. Çünkü bu delege seçimleri sırasında ne kazanan liste ne kaybeden liste bana haksızlık yapıldı diye feryat etmedi. Belki ufak tefek sosyal medyada haddini aşan yazılar, kraldan çok kralcılar çıkıp haddini aşan paylaşımlar yapmış olabilir. Hem ilçe yönetim kurullarımızdan hem il yönetim kurulundan anında müdahale edilerek, gereken şeyler söylendi” şeklinde konuştu.
“29 Aralık’ta Ergene ve Saray kongrelerimizi yapacağız”
İlçe kongrelerine devam edildiğini kaydeden Işıkgör, “Kongrelere başladık. Önce Hayrabolu’yu yaptık. Herkesin çok dikkatle izlediği kıran kırana bir yarışın olduğu Cumhuriyet Halk Partisi kavga edecekler gibi düşüncelerin aksine adaylı arkadaşlarımız çıktılar. Delegelerimiz oylarını kullandı. Seçim oldu. Seçim öncesi ve sonrası her iki aday arkadaşımız birbirini tebrik etti. Cumhuriyet Halk Partililere yakışan bir olgunlukta bir seçimle tamamlandı. Hayrabolu’da tek liste ile gitmiştik orada da çok bir olgun kongre geçti. Bu haftada Muratlı kongremizi yaptık. Orada da iki aday çıktı. Her iki adayın listesi de sahneye çıktı ve kongre tamamlandı. Bir arkadaşımız seçimi kazandı. Dünde Çorlu ve Marmaraereğlisi kongrelerini yaptık. Çorlu tek listeydi. Marmaraereğlisinde Tolga Çalışkan, Muratlı’da Sedat Gürler, Çorlu’da Özgür Ertaş, Hayrabolu’da Fatih Ertem aldı. 29 Aralık’ta Ergene ve Saray kongrelerimizi yapacağız. Ardından 5 Ocak’ta Malkara ve Şarköy’de kongrelerimiz olacak. 12 Ocak’ta Çerkezköy ve Kapaklı’da kongrelerimizi yaparak, ilçe kongrelerimiz tamamlanmış olacak.” Diye konuştu.
“Adil ve eşit yarış İl Kongresinde de devam edecek”
İlçe kongrelerinin ardından İl Kongresinin de adil ve eşit şekilde gerçekleşeceğinin altını çizen Işıkgör, “Cumhuriyet Halk Partisinin söylemine uygun bir kongre süreci yaşanıyor. Bizim söylemimize uygun derken biz bir ülkede insanlar rahat, mutlu, huzurlu yaşamak istiyorlar. Hak, hukuk ve adaletin olması gerekiyor. Biz seçmenimize hak, hukuk, adalet diyorsak, önce kendi içimizde de hakkı, hukuku, adaleti hakim kılmamız gerekiyor. Bence bunun göstergesi de parti içi seçimlerdir. Cumhuriyet Halk Partisi bugüne kadar olduğu gibi adil bir yarış gerçekleştiriyor. 12 Ocak’tan sonraki kongrelerimizde muhtemelen Şubat ayı içerisinde İl Kongrelerimiz olacak. Adil ve eşit yarış İl Kongresinde de devam edecek” açıklamasında bulundu.