SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’NDEN BİR İLK DAHA

Yayınlama: 05.09.2020 15:54
A+
A-

Süleymanpaşa Belediyesi, Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası ile imzaladığı toplu iş sözleşmesi ile “Türkiye’de Özel Güvenlik görevlileri ile toplu iş sözleşmesi imzalayan ilk ilçe belediyesi” oldu.

Söz konusu sözleşme ile özel güvenlik personellerinin maaş ve sosyal haklarında da ciddi bir iyileştirme yapıldığı kaydedildi.

“ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİMİZ KALMADI”

Süleymanpaşa Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Süleymanpaşa Belediyesi olarak Türkiye’de bir ilke imza attık. Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası ile imzaladığımız toplu iş sözleşmesi ile “Türkiye’de Özel Güvenlik görevlileri ile toplu iş sözleşmesi imzalayan ilk ilçe belediyesi” olduk. Sözleşme kapsamında, belediyemiz bünyesinde görev yapan özel güvenlik personellerimizin maaş ve sosyal haklarında ciddi bir iyileştirme yaptık. Bu doğrultuda, asgari ücretle çalışan özel güvenlik personelimiz kalmamıştır. Tüm güvenlik görevlilerimize hayırlı uğurlu olsun.” Açıklamasında bulunuldu.

Habertrak/Özlem İnan

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi