Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Tekirdağ Vali Aziz Yıldırım, Veliköy O.S.B. tarafından 2020 yılında yapımı tamamlanan Veliköy OSB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.
Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında okulu gezerek incelemelerde bulundu ve okul hakkında bilgi aldı.
Vali Yıldırım’a Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç, İl Emniyet Müdür V. Aykut Efe eşlik etti.
Veliköy OSB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 15 Mayıs 2020 tarihli Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’nün onayı ile açılarak, 15 Eylül 2020 itibariyle öğrenci alımına başladı. Okulda Makine ve Tasarım Teknolojisi, Kimya Teknolojisi Endüstriyel otomasyon, Metal Teknolojisi, Plastik Teknolojisi Alanları olmak üzere 5 alanda 235 öğrenci ile eğitim-öğretime devam ediyor. Okuluda 24 derslik 5 Atölye 1 kütüphane 1 mescit bulunuyor. Pandemi nedeniyle dersler uzaktan eğitim yoluyla devam ediyor.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın 1000 okul projesi kapsamına alınan okulun öğrencileri, velileri, ve öğretmenler için düzenlenen eğitimlere bu kapsamda katılıyor. Haber Merkezi