Muhtarlıklara yeni bina

Yayınlama: 09.02.2021 10:06
A+
A-

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu. Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri Burcu Sabancılar ve Tamer Ermut ile birlikte hizmet binaları yenilenen muhtarlara hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

Lüleburgaz Belediyesi, demokrasinin en temel yapı taşlarından biri olan muhtarların yanında olmaya devam ediyor. Kademe kademe ihtiyaçlar doğrultusunda muhtarlık binalarını yenileyen Belediye, Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlık binalarını baştan aşağı yeniledi. Belediye ekipleri eski muhtarlık binalarını yıkarak yerine bünyesinde tuvalet bulunan daha modern ve büyük muhtarlık binalarını kısa süre içinde tamamladı.

BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİNDEN ZİYARET

Üç mahalle muhtarı yeni muhtarlık binalarına kavuşurken Başkan Gerenli, meclis üyeleri Tamer Ermut ve Burcu Sabancılarla birlikte muhtarlara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Gerenli ve meclis üyeleri muhtarların taleplerini dinlerken, muhtarların mahallelerindeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haber Merkezi

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi