23 ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAK

Yayınlama: 11.03.2021 10:14
A+
A-

Basın İlan Kurumu İlan Portalı, https://www.ilan.gov.tr/ adresinde yer alan duyuruda; İstanbul Esenyurt Üniversitesi 23 Öğretim üyesi alacağı yayınlandı.  

Personel alımı ilgili yapılan açıklamada; “Üniversitemizin aşağıdaki tabloda belirtilen akademik birimlerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşıyan, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile 12.06.2018 tarih ve 30449 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adayların, söz konusu Kanun ve Yönetmelik kapsamındaki şartları taşıması ve istenen belgeleri tamamlaması gerekmektedir. Öğretim Üyesi Kadro Başvurusunda İstenen Belgeler: 1. Başvuru Dilekçesi (www.esenyurt.edu.tr adresinden ulaşılabilir.)

  1. YÖK formatında özgeçmiş, 3. Nüfus Cüzdanı fotokopisi, 4. 2 adet fotoğraf, 5. Doçentlik belgesi (Profesör ve Doçent kadrosu başvuruları için), 6. Onaylı Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora diploma fotokopileri (Asılları ile birlikte getirildiğinde diplomaların onayları yapılacaktır. ” denildi.

Kaynak; https://www.ilan.gov.tr/

Detaylı bilgi için tıklayınız.

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi