Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıldönümü dolayısıyla Malkara’da, Atatürk Anıtı önüne çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde, asgari sayıda katılımla gerçekleştirilen çelenk sunma törenine; Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük, Ersin Kaçar, Malkara Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, Malkara Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hülya Ertan, Malkara Milliyetçi Haraket Partisi İlçe Başkanı İbrahim Zilbastı, Malkara Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış, STK Başkanları, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.
Atatürk Anıtı önüne Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başlayan tören, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm aziz şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından son buldu. Haber Merkezi