Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Bölgesel amatör lig (BAL) takımlarından Tekirdağspor, iç transferlere hızlı başladı. Tekirdağspor, iç transferde; Bülent Kancıoğlu, Doğukan Çınar, Süleyman Aktaş ve Enes Şimşek ile sözleşme yeniledi.
BÜLENT KANCIOĞLU İLE YENİDEN ANLAŞILDI

Tekirdağspor, iç transferde 3 sezondur sağ kanatta forma giyen Bülent Kancıoğlu ile yeniden sözleşme imzaladı. 20 Mayıs 1996 doğumlu olan Kancıoğlu, 1.78 boyunda ve sağbek de forma giyiyor. Kancıoğlu, Tekirdağsporun formasını 2018 yılından bu yana giymekte.
DOĞUKAN ÇINAR’DAN VAZGEÇİLMEDİ

Tekirdağspor, iç transferde ön libero mevkiinde Tekirdağlı futbolcusu Doğukan Çınar, ile sözleşme yeniledi. 25 yaşındaki futbolcu 1.82 boyunda.
SÜLEYMAN AKTAŞ KADRODA TUTULDU

Tekirdağspor’un 2 sezondur formasını giyen başarılı kaleci Süleyman Aktaş ile sözleşme imzalandı. İstanbullu kaleci 28 yaşında.
ENES ŞİMŞEK İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Tekirdağspor’un 2 sezondur formasını giyen Enes Şimşek ile yeniden anlaşma yapılarak sözleşme yenilendi. 26 yaşındaki merkez orta sağa oyuncusu Enes Şimşek 1.80 boyunda. Habertrak/Timuçin Çınar