Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Özçınar, 3 Kasım 2021 Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Keşan Belediyesi’nde oluşturulan İŞKUR Hizmet Noktası ve Keşan Belediyesi İstihdam Ofisiişbirliğinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
İstihdama yönelik olarak hayata geçirilen Keşan Belediyesi’nin hizmete devam ettiğini belirten Özçınar, gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde önemli sonuçlar alındığını söyledi.
Tahir Özçınar, İŞKUR Keşan Müdürlüğü ile Keşan Belediyesi arasında imzalanan protokol ile belediye binasında İşkur Hizmet Noktası oluşturuldu.
İş arayanlar ile iş verenler arasında köprü olduklarını belirten Özçınar, “Çalışmalarımız devam ediyor. İstihdam ofisimiz kısa zamanda önemli işler gerçekleştirdi. 260 CV aldık ve bunları tek tek inceleyerek, sınıflandırdık. Gelen CV’lerden42 adetini kriterleri uygun iş yerlerine ilettik. Burada da önemli bir rakam elde ettik. Bizim iş verenlere ilettiğimiz, ‘Bu vatandaşımız, hemşehrimiz sizin aradığını şartları taşıyor’ dediğimiz 42 kişiden 39’u iş başı yaptı. Gerçekten çok önemli bir rakam. Ayrıca 3 firmamız da sistemimize kayıt oldu.” dedi.
“İŞ VERENLER İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURUYORUZ”
İş arayan ve iş verenlerin İstihdam Ofisine Başvuruda bulunabileceğini ifade eden Özçınar, sözlerini şöyle tamamladı: “Keşan Belediyesi olarak iş verenler ile iş arayanları buluşturuyoruz. KOSGEB destekli eleman alımına yardımcı olacağız. Biz burada yardımcı bir kurumuz. Eleman arayan işletmelerimiz özel sektör, devlet kurumları kim eleman arıyorsa biz de o eleman arayanlara yardım etme noktasında yol gösteriyoruz. Hem iş arayanlar hem de personel arayanlar sanayi sitemize, berbere, kasaba, manava, tekstil firmalarına, fabrikalara veya evde bakım hizmeti, bebek bakımı için eleman arayana biz burada hem part time hem de tam zamanlı eleman bulacağız.” Haber Merkezi