Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde bir otomobille servis aracı çarpıştı 2 kişi öldü, 15 kişi ise yaralandı. .
Otomobilde bulunan birisi kadın 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüste sıkışan yaralılar ise sıkıştığı yerden itfaiye yardımı ile çıkartıldı.
Muratlı’dan Büyükkarıştıran yönüne hareket halindeki Özcan Ö.’nün kullandığı 59 AL 320 plakalı otomobil, yağmur yağışından dolayı kayganlaşan zeminin etkisiyle karşı şeride geçti. Büyükkarıştıran istikametinden Muratlı yönüne doğru seyir halindeki Recep Ö. yönetimindeki 59 S 6271 plakalı servis midibüsüne çarptı.
Çarpışmanın etkisiyle araç içerisinde sıkışan sürücü Özcan Ö. ve araçta yolcu olarak bulunan N. Ö. olay yerinde yaşamını yitirdi. Servis sürücüsü Recep Ö. ile araçta bulunan 15 işçi ise yaralandı.
Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Muratlı Devlet Hastanesi ve Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.