Çocuklar “Afacan Efecan” oyununu keyifle izledi

Yayınlama: 12.03.2022 14:13
A+
A-

Kapaklı Belediyesi Mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen “Afacan Efecan” adlı oyun çocuklar tarafından keyifle izlendi. Atatürk Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak iki seans halinde sahnelenen tiyatro oyununa çocuklar yoğun ilgi gösterirken, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de oyunu çocuklarla birlikte izledi ve ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kapaklı Belediyesi 7’den 70’e tüm vatandaşları kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Hayrabolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Çocuk Tiyatrosu ekibi tarafından “Afacan Efecan” adlı oyun 5 Mart Cumartesi günü 13.00 ve 15.00 saatleri olmak üzere 2 seans halinde ücretsiz olarak sahnelendi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna çocuklar yoğun ilgi gösterdi. İki seansta da salonu tamamen dolduran çocuklar dede-torun ilişkinin eğlenceli bir şekilde anlatıldığı oyunda hem doyasıya eğlendi hem de öğrendi.

Oyunu çocuklarla birlikte seyreden Başkan Çetin, oyun sonunda Hayrabolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Çocuk Tiyatrosu ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Başkan Çetin, “Çocuklarımızı kültürel, sanatsal, sportif faaliyetlerle buluşturmaya, iç dünyalarını zenginleştirmeye devam ediyoruz. Ocak ve Şubat ayında olduğu gibi bu ayda da çocuklarımıza yönelik tiyatro etkinliklerimiz devam ediyor.” dedi. Başkan Çetin, oyun sonrasında minikler ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber Merkezi

 

 

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi