
[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, düzenlediği basın toplantısı ile hafta başında AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal ile gerçekleştirdiği Ankara temasları ile belediye faaliyetleri ve yerel gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
153 BEYAZ MASA, ALO 188 CENAZE HATTI DEVREDE
153 Beyaz Masa’nın aktif şekilde faaliyetlerini sürdürdüğüne dikkat çeken Helvacıoğlu, şunları söyledi: “Bu birimimiz günde 30’a yakın istek, öneri ve şikayet alıyor. Bütün vatandaşlarımız istek ve önerileri ile şikayetlerini bu birim üzerinden bizlere iletebilir. İletilen her bilgi ilgili birimle paylaşılıp, en kısa sürede geri dönüş sağlanıyor. 153 Ekibimiz bugüne kadar çok güzel çalışmalara imza attı, tüm ekibi tebrik ediyorum. Ayrıca Alo 188 Cenaze Hattı kurduk. Bundan sonra defin işlemleri tamamen Keşan Belediyesi’ne ait. Eksiklerimiz var ama ekibi tek bir merkeze topladık. Aracı, anonsu, diğer işlemler daha önce dağınıktı, şimdi tek noktadan hizmet üretiyorlar.”
STRATEJİK PLAN OLUŞTURULACAK
Keşan Belediyesi’ne stratejik plan oluşturduklarını da açıklayan ve bu konuda ihaleye çıkıldığını kaydeden Helvacıoğlu, evrak kayıtta da vatandaşa kayıt alındı numaralarının SMS ile bildirildiğini dile getirdi.
Keşan Belediyesi’nde yaz yoğunluğu dönemine girildiğini Erikli ve Yayla’nın da bu anlamda enerjiyi daha da artırdığını bildiren Başkan Helvacıoğlu, şunları söyledi: “Erikli’de Güzelleştirme Derneği’nde sorunlar devam ediyor. Bize bu yıl karışmamamız söylendi. Yeni yönetim ve belediye kurma istekleri var. Sorunları kendilerinin çözeceğini söylediler. Biz birlikte yönetimden yanaydık. Şimdi Erikli’de asli görevlerimizi yapmaya başladık. Dal budak bizim sorunumuz değil.”
Habertrak/Zekiye Türkkan