DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Halkı mahallesinde dinledi

Yayın Tarihi: 11 Temmuz 2019 | Son Güncelleme :

11 Temmuz 2019 - 17:04

Halkı mahallesinde dinledi

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Kaymakamlık tarafından düzenlenen Güvenlik Toplantısı Gündoğdu-Turgut Mahallesinde gerçekleştirildi.

Kaymakam vatandaşların istek şikayet ve önerilerini doğrudan dile getirmesiyle gereken çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 05/11/2016 tarihli 8154 sayılı talimatları gereğince, doğrudan vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla 2016 yılından bu yana her hafta düzenli olarak Güvenlik toplantıları yapılmakta  olup, İlçeye bağlı Gündoğdu-Turgut Mahallesinde gerçekleştirildi.

İlçe Kaymakamı Arslan Yurt ’un başkanlığında Gündoğdu-Turgut mahallesinde yapılan toplantıya; İlçe Jandarma Komutanı Uğur Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, İlçe Sağlık Müdür V. Dr. Ali Kafalı, İlçe Müftüsü Ayhan Okur, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ufuk İşcan  mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.

İlçe Kaymakamı; toplantının amacından söz ederek, bu toplantılarda vatandaşların istek şikayet ve önerilerini doğrudan dile getirerek yapılması gerekenlerin en hızlı bir şekilde yapılmasını sağlamak olduğunu, vatandaşların talep ve isteklerini başta Mülki İdari Amiri olmak üzere daire amirleri ile temas kurarak iletmelerini, kamu hizmetlerinden en hızlı ve etkin bir biçimde faydalanmalarını, varsa sorunların çözümü noktasında ilgili kurumların gereken hassasiyeti gösterdiğini ve koordineli bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

Ayrıca milli güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlakın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması ve genel asayişin sağlanması amacıyla; her türlü tedbirin alındığını, halkın var olan şikayet ve sorunlarını mahallinde dinleyerek, çözüme kavuşturmak amacıyla toplantı yaptıklarını, anında çözüme kavuşabilecek sorunların anında, sürece bağlı sorunlar varsa onunda süreç içerisinde çözümüne yönelik çalışmaların yürütüldüğünü belirterek halkı mahallesinde dinledi.

Öncelikle mahalle muhtarı söz alarak Gündoğdu-Turgut Mahallesi hakkında kısaca bilgi verdikten sonra vatandaşlar dinlendi. Vatandaşların mahallede karşılaştıkları sorunları dile getirilerek, sorunlara çözüm bulunması istediler. Talepler ilgili mercilere iletilmek üzere not alındı.

Habertrak/Özlem İnan

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.