DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Sağlıklı hayat ve hareketli yaşam platformu

Yayın Tarihi: 01 Temmuz 2019 | Son Güncelleme :

01 Temmuz 2019 - 10:53

Sağlıklı hayat ve hareketli yaşam platformu

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Sağlık Bakanlığı ile Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu/Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu arasında aşırı tuz ve şeker kullanımını azaltmak amacıyla imzalanan “Lokantacılar ve Pastacılar Protokolü” hakkında bilgilendirme yapıldı.

Aşırı tuz ve şeker tüketiminin insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri içeren sunumu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Aşırı tuz ve şeker tüketiminin azaltılması ve ilerleyen dönemlerde ortaya çıkabilecek olan kronik hastalıkların önlenebilmesi amacıyla gerçekleştirilen ve açılış konuşmaları İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir tarafından gerçekleştirilen sunuma, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Zafer Soykırlı, Tekirdağ Lokantacılar Odası Başkanı Ali Kıral ve çok sayıda lokanta sahibi katılım gösterdi.

Habertrak/Özlem İnan

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.