DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Artık sokağa çıkabilecek

Yayın Tarihi: 12 Temmuz 2018 | Son Güncelleme :

12 Temmuz 2018 - 12:49

Artık sokağa çıkabilecek

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan engelli vatandaşa kendisine özel olarak yaptırılan tekerlekli sandalyesini evini ziyaret ederek teslim etti.

Engelleri yüzünden yatağından çıkamayan vatandaşın çağrısına kulak veren Başkan Eşkinat derhal kendisine uygun bir tekerlekli sandalye yaptırılmasının talimatını verdi. Birkaç hafta içinde hazır olan tekerlekli sandalyeyi ise vatandaşı ve ailesini evinde ziyaret ederek verdi.

Engelli vatandaşın özel yaptırılan tekerlekli sandalye hediyesinin yanı sıra aile ile de görüşen Eşkinat, ailenin acil ihtiyaçlarının da karışlanmasını yönünde talimat verdi.

TEKRAR SOKAĞA ÇIKABİLECEK OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADI

Özel tekerlekli sandalyesi ile tekrar sokaklara çıkabilecek olmanın mutluluğunu yaşayan engelli vatandaşın sevinci gözlerinden okunurken ailesi ise Başkan Eşkinat’ın engelli vatandaşların sorunlarına yönelik özel çalışmalar yaptığını bildiklerini ve kendilerine de destek olacaklarını inandıkları için başvuru yaptıklarını dile getirirken özel olarak yaptırılan tekerlekli sandalyede için de teşekkür ettiler.

Habertrak/Özlem İnan

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.