
Tekirdağ’ın en işlek caddelerinden birisi olan Muratlı Caddesi’nde Sohte Oğlu Cami önünde bir kadın haftalardır bank üzerinde geceliyor. Vatandaşlar tarafından yorgan ve yatık verilen yaşlı kadının durumu içler acısı halde. Yaşlı kadının yardım isteklerini kabul etmediği kaydedildi.
FOTOĞRAF HERŞEYİ ANLATIYOR
Habertrak kameralarına Muratlı Caddesi’nde bulunan Sohte Oğlu Cami önündeki bankta sabahlayan bir kadın fotoğrafı yansıdı. İsmini ve nereli olduğunu söylemeyen kadının günlerdir cami önündeki bankta sabahladığı kaydedildi.
MAHALLELİ YORGAN YASTIK VERDİ
Bir süredir yaşlı kadının bankta sabahladığını kaydeden mahalleli, “Bir süredir burada sabahlıyor. Daha önceleri şehir merkezinde görüyorduk. Kim ve nereli olduğunu bilmiyoruz. Bazı komşularımız yorgan ve yastık verdi. Çevredekilerin verdiği yiyeceklerle hayatını sürdürüyor” diye konuştu.
YARDIM İSTEKLERİNİ KABUL ETMİYOR
Yaşlı kadının belediye sosyal işler müdürlüğü ekiplerinin yardım isteğini kabul etmediği ortaya çıktı. Konu hakkında açıklama yapan Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Güler, “Defalarca gitmemize rağmen misafir haneye götüremedim. Belediyemizin bütün ısrarına rağmen yardımı kabul etmiyor. Zorla götürmeye çalışıyoruz, direniyor” dedi. Habertrak/Ferhat Akgün