Başkan Talay’dan müjde

Yayınlama: 08.12.2020 12:04
A+
A-

Yıllardan beri sendikadan mahrum bırakılan Pınarhisar Belediyesi personeli, sonunda sendikaya kavuştu. İşçinin, emekçinin yanında olduğunu her daim savunan Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, kendi personeli daha iyi şartlarda çalışması için gereğini yaptı ve toplu iş sözleşmesini yürürlüğe soktu.

YÜZDE 30 ORANINDA ZAM

Belediye çalışanları eşine, benzerine az rastlanır bir biçimde %30’a yakın zam aldı. Bu durumdan oldukça memnun olan çalışanlar Başkan Talay’ı alkış yağmuruna tuttu.

Başkan Talay saat 16.00’da tüm personeli toplayıp duyuruda bulundu. Bu duyurusunda Talay; “Her zaman emekten yanayız, verilen her alın teri, her emek kutsaldır. Bu zor günlerde personelimize destek olmaktan memnuniyet duyuyorum, bu başarı personelime aittir” dedi. Haber Merkezi

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi