Belediye hayır için lokma dağıttı

Yayınlama: 29.12.2018 09:58
A+
A-

18 Kasım 2018 Pazar günü yaşamını yitiren CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan’ın ölümünün 40.günü nedeniyle Keşan Belediye Başkanlığı’nca hayır için lokma dağıtımı gerçekleştirildi.

Keşanspor Düğün Salonu önünde gerçekleşen lokma dağıtımına Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan ile CHP Keşan Belediye Başkan Aday Adayları Ender Mağden, Mustafa Bezbaş, Mustafa Yavaş ve Şenol Yalı ile Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Salim Şevik, CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, CHP Keşan İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer, vatandaşlar ve Erdin Bircan’ın oğlu Erdem Bircan katıldı.

Özcan ve Bircan burada vatandaşa lokma dağıttı. Keşan Belediyesi’nce 2 bin adet lokma dağıtıldığını açıklandı. Keşan Belediyesi’nce ayrıca tatlı lokma dağıtımı da gerçekleştirildi. Özcan, Erdin Bircan’ı unutmadıklarını ve özlediklerini belirterek “Kendisi için bugün lokma dağıtmayı düşündük. Allah kabul etsin. Sayın vekilimizi özlem ve rahmetle bir kez daha anıyoruz” dedi.

Erdem Bircan babasının 40.ölüm gününde bu jesti yapan Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’a teşekkür etti.

Habertrak/Özlem İnan

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi