“Bizler sizlerin emrinizdeyiz”

Yayınlama: 18.07.2022 17:15
A+
A-

 

 

Edirne Valisi Sn. H. Kürşat Kırbıyık ve eşi Dilek Kırbıyık Hanımefendi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Edirne Yeni Şehir mezarlığında Şehit Polis Serhan Alışkan ve Şehit Polis Nefize Çetin Özsoy’un kabirlerini ziyaret etti.

 

Şehitlerimizin aileleriyle yakından ilgilenerek başsağlığı ve sabır dileyen Vali H. Kürşat Kırbıyık ve eşi Dilek Kırbıyık Hanımefendi, şehitlerimizin anne babalarıyla birlikte kabirlerin başında dua ettiler.

Vali Kırbıyık, “Bugün şehitlerimizin meslektaşları ile birlikte burada, aziz şehitlerimizin kabirleri başındayız. Kıymetli emanetimiz, Şehit ailelerimiz, bilmenizi isterim ki; buradaki kızlarımız sizin kızlarınız, evlatlarımız sizin evlatlarınızdır. Bizler sizlerin emrinizdeyiz. Evet, dünyevi hiçbir şeyle Aziz Şehitlerimizin haklarını ödeyemeyiz; ancak emanetlerini güçlü bir şekilde muhafaza etmeyi, başımıza taç etmeyi boynumuzun borcu biliriz. Onlar, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak, şanlı bayrağımızı vatan semalarında özgürce dalgalandırmak uğruna hayatlarınızı feda ettiler. Aziz şehitlerimizin bu vatan ve millet için yaptığı fedakârlık, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve emsalsizdir. Ruhları şad mekanları cennet olsun.”

Edirne Yeni Şehir Mezarlığındaki kabir ziyaretine İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, İl Jandarma Komutanı Albay Abdulkadir Seri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş ve şehitlerimizin meslektaşları emniyet mensupları katıldı. Haber Merkezi

 

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi