Reklam

Çatıdan Güvenli Şekilde İndirildi

Çatıdan Güvenli Şekilde İndirildi
Yayınlama: 21.08.2026
A+
A-

Tekirdağ’ın Çiftlikönü Mahallesi’nde hareketli dakikalar yaşandı. Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binası inşaatının çatısına çıkan bir vatandaş, atlama girişiminde bulundu.

Çevrede bulunan vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine emniyet ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, çatıda bulunan vatandaşı ikna ederek güvenli şekilde aşağı indirmek için yoğun çaba gösterdi.

Ekiplerin uzun süren ikna çalışmaları sonucunda vatandaş, çatıdan inmeye ikna edildi ve olay daha fazla büyümeden kontrol altına alındı. Emniyet ve itfaiye ekiplerinin koordineli çalışmasıyla vatandaş güvenli bir şekilde bulunduğu yerden indirildi. Olayın ardından bölgede gerekli güvenlik önlemleri alınırken, vatandaşın durumuyla ilgili yetkililer bilgi aldı. Habertrak/Serhat Yeşilipek

Marka Flower Çiçekçi