DERİNCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN
1- Derince Belediyesinin hüküm ve tasarrufu altında bulunan, Çınarlı Mah. Taşköprü Yolu Sok. 2738 ada 5 parsel nolu taşınmazdaki Topçular Parkı içerisinde bulunan 260,00m² (28,00m² açık, 232,00m² kapalı) kullanım alanına sahip taşınmazın Çay Bahçesi ve Kafeterya olarak kullanılması amacıyla, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. ve 46. maddelerine göre ‘‘Açık Teklif Usulü’’ ile 3(üç) yıllığına kiralanması amacıyla ihale yapılacaktır.
2- İhale, 08.06.2022 Çarşamba günü, saat 10.30’da Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi, Belediye Hizmet Binası, No:83, K:3 adresinde bulunan Derince Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.
3- İhale edilecek yerin aylık belirlenen muhammen bedeli 800,00TL+KDV ve Geçici teminatı 864,00-TL dir.
4- İhaleye katılmak isteyenlerden;
A) Gerçek / Tüzel Kişilerde Aranan Şartlar
- Şartname bedelinin yatırıldığına dair makbuz (Asıl)
- Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz veya Teminat Mektubu (Asıl)
- Kanuni adresini belirten Adres Beyanı (Gerçek Kişilerde İkametgâh Belgesi)
- Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren Noter tasdikli İmza Sirküleri (Asıl) (Gerçek Kişilerde Noter tasdikli İmza Beyannamesi Derneklerde; Derneğin Noter onaylı imza sirküleri veya ihale ile ilgili Yönetim Kurulu Kararı ile ihaleye katılmak için yetki verilen kişiye ait Noter onaylı İmza Beyannamesi)
- Tüzel Kişi; Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu odadan 2022 yılına ait Oda Kayıt Belgesi (Asıl) / Gerçek Kişi ve/veya Yönetici Aile Hekiminde; Nüfus Kayıt Örneği) / (Dernek; Dernekler Müdürlüğü Faaliyet Belgesi)
- Vekaleten katılımda Noter tasdikli vekaletname ile vekilin İmza Beyannamesi(Asıl)
- Ortak katılım olması halinde Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi (Asıl)
- Katılımcı tarafından İmzalı Şartname
- Derince Belediyesinden alınacak borcu yoktur belgesi. (İhaleye katılmak isteyen taliplilerin Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir biriminden “Borcu yoktur belgesi” almaları zorunludur.)
B) Diğer Şartlar
- Söz konusu ihale, 2886 sayılı D.İ.K.’na göre düzenlenmiş olup, istenen bütün bilgi ve belgelerin (geçici teminat belgesi dâhil) bu Kanuna uygun olması gerekmektedir.
- İhale şartnamesi, 100,00TL bedel karşılığında Derince Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden imza karşılığı istekli veya yetkili vekillerine verilecektir. İhale şartnamesi aynı yerde ücretsiz görülebilir.
- İstekliler istenen bütün bilgi ve belgelerin asıllarını veya noter tasdikli suretlerini eksiksiz olarak hazırlayıp, dosyalarını en geç ihalenin yapılacağı günden bir gün önce 07.06.2022 Salı günü, saat 14:00’e kadar Derince Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne verilebileceği gibi aynı saatte ulaşmak şartıyla iadeli taahhütlü olarakta gönderilebilir. Katılımcıların veya yasal temsilcilerinin ihale günü bizzat bulunması gerekmektedir.
5- Encümen ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup teklif edilen bedeli uygun görmediği takdirde ihaleyi yapmayabilir.
2886 sayılı yasanın 17. maddesi gereği ilan olunur.