El emeği ürünler satışa sunuldu

Yayınlama: 28.03.2018 14:06
A+
A-

Ergeneli kadınlar tarafından el emeği ürünlerinin satışa sunulduğu Doğal Ürünler Pazarı açıldı. 

İlçedeki bir alışveriş merkezinde açılan pazarda, kadınların kendi el emeği ürünler, satışa sunuldu.

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, organizasyonun başarısının her yıl üstüne bir şeyler katarak çalışan Ergeneli kadınlara ait olduğunu söyledi.

Bu sebeple de emeği geçen tüm Ergeneli kadınlarla iftihar ettiğini belirten Kızıltoprak, ”Ergene’de bulunan kaliteli tarım ürünlerimizin devamının gelmesinde kadınlarımız büyük bir rol üstleniyor. Unutulan ya da unutmaya yüz tuttulan geleneksel değerlerimizi ve lezzetlerimizi yaşatan bu kadınlarımıza herkesin önünde bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışa, Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, Kent Konseyi Başkanı Ercüment Tuncay, Kent Konseyi Kadın Kolları Başkanı Nihal İşbilen ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. TEKİRDAĞ (AA)

 

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi