Elektronik ihaleler devam ediyor

Yayınlama: 30.04.2020 13:37
A+
A-

Keşan Belediyesi, Korona Virüs tedbirleri kapsamında elektronik ihalelerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

227 hektarlık Yukarı Zaferiye (Yeni Mahalle, Mustafa Kemal Paşa), Merkez (İstasyon) Mahallelerinde yapılacak Parselasyon Planı (3194 sayılı İmar Kanunu’nun 18 Madde Uygulaması İşi) hizmet alımını içeren ve EKAP üzerinden gerçekleştirilen e-ihale, Keşan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde yapıldı.

Destek Hizmetleri Müdürü Aytuğ Bayır başkanlığında gerçekleştirilen ihalede, komisyon üyeleri sosyal mesafeyi dikkate alarak işlem yürüttü.

İhaleyle ilgili sonucun ilerleyen günlerde açıklanacağı belirtildi.

İsteklilerin ilk oturuma katılmak için belediyeye gelmelerine gerek olmayan yeni uygulama ile ihaleye katılacaklar ile fiziksel olarak bir temas yaşanmıyor, böylece ihale süreçlerinde virüsün olası etkilerinin asgari düzeye indirilmesine katkı sağlanıyor. Habertrak/Feyza Sevim

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi