Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Liselere Giriş Sınavı (LGS) kapsamında 8. Sınıf öğrencilerine eğitim desteği kurslarının devam ettiğini kaydetti.
Yüksel, bu yıl sınava hazırlanan 150 öğrenciye kurs desteği vereceklerini belirterek, gelecek yıl ise 1000 öğrenciye kurs desteği sağlamayı hedeflediklerini söyledi.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve tamamen ücretsiz olan kurslara katılmak isteyen adayların Orta Camii’nde bulunan Bilgi Evi’nde başvuruların devam ettiğini kaydetti.
“BİZ GENÇLER İÇİN VARIZ”
Yüksel, gelecek yıl ise belediye olarak 1000 öğrenciye kurs verme hedefinde olduklarını vurgulayarak şöyle konuştu: “Çocuklarımız için Etüt Merkezi hizmeti verdiğimiz Ortacami Mahallesi’ndeki Bilgi Evi’nde, sınava hazırlanan 150 öğrencilerimize ücretsiz kurs desteği vermeye hazırlanıyoruz. Çocuklarımızın geleceğini daha iyi hazırlayacak imkânlar sunmaya çalıştığımız Bilgi Evi’nde, önümüzdeki yıl 1000 öğrencimize kurs desteği sağlamayı hedefliyoruz. Gençler bizim her şeyimiz ve biz onlar için varız!”