Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nda yeni dönem başladı. Atanan İlçe Başkanı Şahin Yılmaz ve yönetimi için düzenlenen parti binası açılış programında partililer ve vatandaşlar bir araya geldi. Programa CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar da katılarak yeni ilçe yönetimine destek verdi.
Açılışta CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nın önümüzdeki süreçte yürüteceği çalışmalar ve örgütün birlik ve beraberliği ön plana çıktı. Partililerle bir araya gelen Yontar, Şahin Yılmaz ve yönetimine başarı dileklerini iletti.
YONTAR’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, açılışın ardından yaptığı açıklamada, CHP Çerkezköy örgütüyle birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Yontar, “CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığımızın açılışına katılarak atanan İlçe Başkanımız Sayın Şahin Yılmaz ve örgütümüzle bir araya geldik” dedi.
Parti örgütünün halkın sorunlarının çözümü noktasında sahada olmaya devam edeceğini belirten Yontar, birlik ve dayanışma vurgusu yaptı.
CHP olarak vatandaşların taleplerini dinlemeye ve sorunların çözümü için mücadele etmeye devam edeceklerini ifade eden Yontar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Birlikte, omuz omuza, halkımızın sorunlarını çözmek ve Cumhuriyet Halk Partimiz için çalışmaya her zaman olduğu gibi devam edeceğiz.”
Yontar’ın açıklaması, CHP Çerkezköy örgütünde yeni dönemin birlik ve beraberlik içerisinde yürütüleceği mesajı olarak değerlendirildi.
YILMAZ VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR
Açılışa ev sahipliği yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Şahin Yılmaz ve yönetimine teşekkür eden Yontar, programa katılan partililere ve Çerkezköylülere de teşekkürlerini iletti.
Yontar, “Ev sahipliği için atanan İlçe Başkanımız Sayın Şahin Yılmaz ve yönetimine, tüm yol arkadaşlarıma ve açılışımıza katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
ÖRGÜT SAHADA OLACAK
Şahin Yılmaz’ın ilçe başkanlığı görevini üstlenmesiyle birlikte CHP Çerkezköy İlçe Örgütü’nde yeni bir çalışma döneminin başlaması bekleniyor. Yeni yönetimin önümüzdeki süreçte ilçe genelinde saha çalışmalarına ağırlık vermesi, vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyerek parti çalışmalarını sürdürmesi hedefleniyor.
CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar’ın da Çerkezköy örgütüne verdiği destekle birlikte, parti teşkilatının yerel çalışmalarını daha etkin şekilde sürdürmesi amaçlanıyor.
Açılış programı, partililerin ve davetlilerin yeni ilçe yönetimine başarı dilekleriyle sona erdi. Haber Merkezi