
VATANDAŞLAR KBB’DEN RANDEVU ALAMIYOR
ACİL SERVİSLERDE YOĞUNLUK
Son aylarda üst solunum yolu enfeksiyonları nedeniyle hastaneye başvuranların sayısı büyük oranda arttı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ndeki yoğunluk dikkat çekti. Özellikle acil servis ve Kulak Burun Boğaz polikliniklerinde yoğunluk olduğu gözlendi. Vatandaşlar, KBB’ye randevu bulamadıkları için acil servislere başvurmak zorunda kaldıklarını belirttiler.
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde üst solunum yolu enfeksiyonu şikayetleri sebebiyle acil servislerde yoğunluk yaşanıyor.
BAZI VATANDAŞLAR MASKE KULLANIYOR
Acil servislerde yoğunluk olduğunu belirten bir hasta yakını; “Korona virüs sürecindeki gibi benzer bir salgınla karşı karşıya olabiliriz. Üst solunum yolu enfeksiyonu olsa da bazı belirtileri buna benzer. Vücut ağrıları olanlar olduğunu duyuyoruz. Hastaneler yoğun. KBB’ye randevu bulamadığımız için acil servise başvurduk. “dedi. Habertrak/Salih Aydın