Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç’ten alınan bilgiye göre, Enez Belediye Başkanlığı tarafından belediye personeline düzenli aralıklarla eğitim verilecek.
Konu hakkında açıklama yapan Başkan Günenç,” Verilen eğitimlerle belediye hizmetlerinin daha etkili ve verimli hale getirilmesini amaçlıyoruz. Bugün itibariyle ilk eğitim seminerimize başladık. Enez Belediyesi Meclis Toplantısı Salonunda düzenlenen seminer de İç İşleri Bakanlığı Emekli Şube Müdürü Cemal Özyardımcı tarafından belediye personelimize belediyecilikle ilgili birçok konu hakkında bilgi verdi. Eğitim seminerimiz iki gün devam edecek.” dedi.
Günenç, eğitim konuları arasında; belediyenin görev, yetki ve sorumlulukları, belediye personelinin görev, yetki ve sorumlulukları, idari ve mali yönetim, merkezi idare ile belediye ilişkilerinin geliştirilmesi ve halkla ilişkiler gibi birçok konular yer aldığını dile getirdi.
Habertrak/Özlem İnan