İKİ BELEDİYE ARASINDA PROTOKOL İMZALANACAK

Yayınlama: 16.09.2022 10:25
A+
A-

Süleymanpaşa ile Mamak kardeş şehir oluyor

Süleymanpaşa Belediyesi ve Mamak Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalanacak. Kardeş şehir protokolü için Ekim ayı meclis toplantısında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e yetki verilmesine oy çokluğu ile karar verildi.

Süleymanpaşa Belediyesi ile Ankara Mamak Belediyesi arasında sosyal ve kültürel ilişkileri geliştirmek, karşılıklı kültürel dayanışmayı sağlamak ve yerel yönetimler arasında deneyimlerin paylaşılması amacıyla kardeş şehir protokolü yapılması için Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e yetki verilmesi görüşüldü.

Meclis toplantısında Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e yetki verilmesine 13 ret oya karşı 19 kabul oy ile oyçokluğu ile karar edildi. Habertrak/Serhat Yeşilipek

#ilangovtr
Basın No
Marka Flower Çiçekçi