DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Kanserde Farkındalık Yaratmak Eğitimi

Yayın Tarihi: 13 Kasım 2018 | Son Güncelleme :

13 Kasım 2018 - 13:29

Kanserde Farkındalık Yaratmak Eğitimi

Çorlu Belediyesi, Çorlu Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliği ve Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesinin iştirakiyle düzenlenen kanser farkındalık eğitimi Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çorlu Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Müdürü Uzman Dr. P. Eylül Taneri ile Çorlu Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şefika Koca, Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şube Başkanı Canan Naciye Yurdseven ve çok vatandaşlar katıldı.

Seminer kapsamında Çorlu Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Müdürü Uzman Dr. P. Eylül Taneri, KETEM’in çalışmaları ve kanserde erken teşhisin önemine değinirken kanser hastalığı ve yaşanan süreç hakkında açıklamalarda bulundu.

Habertrak/Özlem İnan

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.