Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Ergene Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis toplantısı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Başkanlığında gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
Ergene Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısında alınan kararlar şu şekilde oldu;
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 17.02.2022 tarih ve 485 sayılı yazısına konu olan Marmaracık Mah. konut dışı kentsel çalışma alanı sınırları içerisinde yer alan 1078 adaya ait uygulama imar planı değişikliği görüşülerek karara bağlandı.
İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün 22.02.2022 tarih ve 53 sayılı yazısına konu olan Marmaracık Restaurant’ta satılacak ürünlerin 2022 yılı için belirlenen ücretinin değiştirilmesi ve yeni ürün ücretlerinin belirlenmesi hususu görüşülerek karara bağlandı.
Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 22.02.2022 tarih ve 141 sayılı yazısına konu olan Ahimehmet Mah. 287,51 m2 yüz ölçümlü 142 ada 13 parsel ile 732,83 m2 yüz ölçümlü 188 ada 1 parselin satılması hususu görüşülerek karara bağlandı.
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 22.02.2022 tarih ve 520 sayılı yazısına konu olan Marmaracık 1. Etap uygulama imar planı revizyonu plan notuna ilişkin uygulama imar planı değişikliği görüşülerek karara bağlandı.
Haber Merkezi