
Tekirdağ Motosiklet Derneği (TEMOD) üyeleri, “Katil bariyer istemiyoruz” sloganıyla yola bariyer koyarak basın açıklaması gerçekleştirdiler.
Tekirdağ Malkara Çevreyolu üzerinde bir araya gelen Tekirdağ Motosiklet Derneği üyeleri, ‘Katil bariyer istemiyoruz’ etkinliğine destek ve dikkat çekmek için yola çelik bir bariyer parçasını koyup basın açıklaması gerçekleştirdiler. Yola koydukları bariyer önüne motosikletler dizilirken, aynı yerde bir basın açıklaması da yapıldı.
Grup adına bir konuşan gerçekleştiren (TEMOD) Dernek Başkanı Kadir Yenipazarlı, ” Bugün motosiklet camiası olarak başlattığımız ‘#katilbariyeristemiyoruz’ kampanyamıza ve bu haklı talebimize; birçok değerli sanatçımızdan da destek geldi. Onlarında mevcut destekleri ile sesimizi daha güçlü duyuracağımıza ve yetkililerin mümkün olan en kısa surede, gerekli çalışmaları başlatacaklarına olan inancımız tam. Desteklerini esirgemeyen Tüm Sanatçı dostlarımıza gönülden teşekkür ediyor, gençlerimizin ve motor sevdalılarının yollarda ölmemeleri için, her daim elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.
Basın açıklamasından sonra demir bariyer yoldan kaldırılırken, motosikletli grup yoluna devam etti.
Habertrak/Özlem İnan